Home Esports La prèvia de l’eixida de l’Ocean Race atrau a milers de persones...

La prèvia de l’eixida de l’Ocean Race atrau a milers de persones al port d’Alacant

265
0
SHARE

La ciutat d’Alacant torna a concentrar l’atenció mundial de la mà d’una nova eixida de l’Ocean Race, una de les grans atraccions internacionals dels esports relacionats amb la mar. La capital provincial alberga al seu port i des del passat 7 de gener tot el desplegament relacionat amb la coneguda com a Volta al Món a Vela. Dos classes de vaixells competeixen en una regata que donarà la volta al planeta aprofitant per a recopilar la major quantitat de dades relacionades amb el medi ambient que recull qualsevol competició esportiva.
L’eixida de la competició està prevista per al proper diumenge 15 de gener, encara que la programació prèvia abasta tota la setmana prèvia. De fet, estan duent-se a terme múltiples activitats relacionades tant amb el món de la vela –incloent alguna regata- com amb la cultura. Un fet que ha atret fins ara a milers de persones fins a les instal•lacions del port d’Alacant.

Les activitats s’allarguen durant tot el cap de setmana a una ciutat que s’ha convertit en referent de les competicions relacionades amb la navegació. Concerts, gastronomia i la possibilitat de conèixer de prop els vaixells que competeixen a partir del diumenge 15 són alguns dels atractius que fan esperar una major presència de visitants fins el tret d’eixida de l’Ocean Race.

El port d’Alacant inclou també el museu d’una competició que suposa un dels principals desafiaments per a les tripulacions mixtes que integren cadascun dels 11 equips participants entre les 2 categories.