Home Alcoi La Protectora d’Animals d’Alcoi posa en marxa un servei per a acollir...

La Protectora d’Animals d’Alcoi posa en marxa un servei per a acollir a les mascotes dels damnificats per l’incendi al Comtat

262
0
SHARE
Instal·lacions de la Protectora d'Animals d'Alcoi.

L’incendi de la Vall d’Ebo, que ha afectat a vàries localitats i pedanies de la comarca del Comtat, està provocant una ona de solidaritat des de la resta de la muntanya alacantina. A poblacions com Muro s’ha establert un alberg temporal per a les famílies desallotjades; mentre que Alcoi s’ha oferit per al que necessiten els desplaçats, a més d’allotjar a les brigades contra incendis provinents d’altres regions i ser base de partida dels seus helicòpters.

Però, a banda de amb les persones, també s’ha posat en marxa una iniciativa solidària centrada en els animals. Moltes de les persones desallotjades tenen mascotes, algunes de les quals s’han hagut de quedar als pobles amenaçats pel foc i altres es desplacen amb els seus amos. Per a oferir alternatives a unes i altres, la Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi ha llançat una iniciativa solidària.

Contacte via Facebook

Es tracta de buscar llars d’acollida a Alcoi i la seua àrea d’influència en les que es puguen allotjar temporalment les mascotes afectades per l’incendi. La iniciativa es meneja utilitzant les xarxes socials, i des de la protectora emplacen a voluntaris d’acollida i afectats per l’incendi a contactar amb ells via Facebook per a buscar solució a les mascotes dels desallotjats, al menys mentre dure l’incendi.