Home Alcoi El Grup de Danses Carrascal d’Alcoi executarà activitats tradicionals a la quinta...

El Grup de Danses Carrascal d’Alcoi executarà activitats tradicionals a la quinta Fira Modernista

360
0
SHARE
Laura Zamorano, Regidora de Turisme, i Bea Serra, Menbre del Grup de Danses Carrascal d'Alcoi.
Laura Zamorano, Regidora de Turisme, i Bea Serra, Menbre del Grup de Danses Carrascal d'Alcoi.

El Grup de Danses Carrascal d’Alcoi farà acte de presència a la Fira Modernista amb les seues tradicionals activitats, que van realitzant-se des de la primera edició de la fira. Lorena Zamorano incideix en què “és bo tindre activitats centrals i repetides que la gent ja conega”.

Bea Serra, Membre del Grup de Danses Carrascal, assegura que “la nostra participació serà de cara al cap de setmana” amb activitats per al divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25.

El divendres, el grup acompanyarà al personatge del pintor Laporta fins a la plaça perquè puga fer el pregó. Tot seguit li dedicaran un ball perquè conega la cultura popular d’Alcoi. Després l’acompanyaran a una cercavila al costat de tota la gent que vulga vestir-se i acompanyar-los.

El dissabte a les 10:30 del matí, participaran en la inauguració de la fireta infantil i ales 17:30 de la vesprada, es realitzarà un ball popular de tots els balls modernistes amb masurques i polques, com cada any, al voltant del templet de la glorieta

El diumenge a les 11:30 del matí realitzaran una mostra dolçainers i tabals, també al voltant del templet de la glorieta, un acte que enganxarà amb la setmana cultural del grup de danses que comença la setmana següent a la Fira Modernista.