Home Destacats La Protectora d’Ibi rep de dues voluntàries alemanyes la donació d’arbres i...

La Protectora d’Ibi rep de dues voluntàries alemanyes la donació d’arbres i fons per obrar piscina canina

217
0
SHARE

La Protectora d’Animals d’Ibi compta amb grans col·laboracions provinents d’Alemanya. Una xarxa de amics dels animals de la qual formen part tant organismes i associacions, com a persones particulars que, amb la voluntat d’ajudar els animals i a les protectores que els acullen, envien ajudes, menjar i materials per garantir el seu benestar.

En aquest cas, són dues voluntàries alemanyes, Ángela i Katrin, les que han fet una donació particular d’arbres per plantar a les instal·lacions de la Protectora d’Animals d’Ibi, així com la donació de part dels fons necessaris per a realitzar una piscina canina a la protectora. Per a això, també ha calgut una aportació econòmica realitzada per la tinença d’animals de l’Ajuntament d’Ibi.

Loli de la Asunción, regidora de l’àrea de Tinença d’Animals, declara que “des del consistori enviem el nostre més sincer agraïment a Ángela i Katrin, per tan especial donació. Són accions que milloraran la qualitat de vida dels animals acollits i que els aportarà, sens dubte, molta diversió i joc “.