Home Destacats L’empresa espanyola Miniland guanyadora de l’or en els premis europeus Play for...

L’empresa espanyola Miniland guanyadora de l’or en els premis europeus Play for Change Awards 2021

346
0
SHARE

Toy Industries of Europe (TIE), l’associació que aglutina els fabricants europeus del joguet, ha donat a conèixer aquest dimecres 6 d’octubre els guanyadors de la segona edició dels Play for Change Awards. Miniland, empresa espanyola líder en el sector de la joguina educativa amb més de 50 anys de trajectòria, ha resultat ser Gold Award winner en la categoria Empowerment amb la seua col·lecció de nines amb Síndrome de Down, així com bronze amb la seua joguina Amazing Inside. La companyia d’Onil es converteix així en la primera empresa espanyola a fer-se amb aquest premi.

Aquest guardó suposa un nou reconeixement a Miniland en matèria d’educació i reforça els valors d’integració, respecte i tolerància que donen sentit a tota la col·lecció de nines Miniland Dolls. Una col·lecció que naix per donar suport a la diversitat amb nines de diferents característiques, a la qual s’han sumat els quatre ninots amb síndrome de Down (dos caucàsics i dos africans xiqueta i xiquet), aconseguint així donar visibilitat a aquest col·lectiu.

Des Miniland han volgut expressar la seua gratitud per aquest prestigiós guardó. “Ser guanyadors en els Premis Play for Change, una iniciativa per part de l’TIE, que és la veu dels Fabricants de Joguets amb millor reputació de la Unió Europea, és un honor per a Miniland. Suposa un fort reconeixement a més de 50 anys de treball dedicats a la infància, desenvolupant joguets que marquen la diferència “, ha declarat Rafael Rivas, director general de Miniland.

De la mateixa manera, l’empresa colivenca ha estat reconeguda en aquesta segona edició dels premis amb Amazing Inside, una joguina de la seua línia Toys for Reial Needs, sent bronze en la categoria Future Skills. Una categoria que posa en valor les activitats i joguines que preparen els xiquets d’ara per al món del demà, en matèria d’alfabetització, raonament analític, resolució de problemes, adaptabilitat i habilitats de comunicació i col·laboració.

Es tracta d’un joguet que permet una primera aproximació a conèixer el cos humà, mitjançant una exploració inicial dels nostres propis òrgans, que ajudarà els més xicotets a entendre què passa al seu interior. El joc consisteix a treure agost òrgans tovets a través de la boca del monstre i recol·locar cada peça en la panxeta en el seu lloc correcte. Per ampliar l’experiència de joc i aprenentatge, inclou unes targetes de realitat augmentada, per utilitzar amb l’App Miniland Grow and Fun amb la qual els xiquets  poden seguir aprenent sobre el cos humà, veient per exemple en 3D els òrgans reals i obtenint informació addicional sobre cada un d’ells.

El jurat compost per personalitats com John Baulch, director de Toy World Magazine, Catherine Naughton, directora d’EDF, Dee Saigal, Ceos i Directora Creativa de Erase All Kittens, Dr. Amanda Gummer, Fundadora de Good Play Guide, Dr. Maria Costa Directora d’Investigació de AIJU, o Jackie Marsh, Professora d’Educació a la Universitat de Sheffield, entre altres, han felicitat la dels fabricants de joguines, destacant l’alt nivell de les candidatures d’aquest any, que han augmentat en un 50% respecte a l’any anterior.