Home Alcoi La quarta sessió del cicle ‘Alimentant Pluges’ del Gil Albert arriba a...

La quarta sessió del cicle ‘Alimentant Pluges’ del Gil Albert arriba a Alcoi de la mà de Mercè Climent

511
0
SHARE
Mercè Climent protagonitza la quarta sessió del cicle 'Alimentant Pluges' del l'Institut Gil-Albert.

L’Institut de Cultura Juan Gil-Albert de la Diputació d’Alacant ha organitzat una nova sessió del cicle poètic ‘Alimentant Pluges’ amb l’escriptora alcoiana Mercé Climent. La Casa de Cultura d’Alcoi acollirà aquest dijous la cita a partir de les 19.30h. La vicepresidenta i Diputada de Cultura, Julia Parra, ha manifestat que “aquesta proposta, amb una trajectòria de més d’una dècada al darrere i gran acollida per part de la comunitat literària, té com a objectiu posar en relleu l’ampli panorama poètic del qual gaudeix la província d’Alacant actualment des d’una perspectiva de trobada i proximitat”.

La quarta sessió del cicle anirà a càrrec de l’alcoiana Mercé Climent, enginyera agrònoma i llicenciada en Filologia Hispànica, que actualment compagina l’escriptura amb la tasca d’editora. És autora dels llibres infantils ‘Lina Panxolina i el quadern màgic’, ‘Marc i el poder sobre el temps’, ‘La flauta màgica’, ‘Moros i Cristians’ i el ‘Misteri dels Reis Mags’.

A més, ha escrit les novel·les ‘Somiant amb Alexia’ –XVII Premi de Literatura Eròtica Vall d’Albaida-, ‘Amor a la ciutat dels ponts i Mariola’; així com el poemari ‘Infinitamant’, guardonat amb el X Premi de Poesia Ibn Jafadja d’Alzira. Ha estat antologada en publicacions com ‘Nova poesia alcoiana’, ‘Poemes entre telers’, ’14+1. Llenya Prima’ o Els ‘caus secrets’, entre d’altres.