Home Alcoi La regidoria de comerç reparteix prop de 1.200 pantalles en més de...

La regidoria de comerç reparteix prop de 1.200 pantalles en més de 450 establiments

452
0
SHARE

Els comerços d’Alcoi han rebut durant aquesta última setmana un total de 1168 pantalles repartides entre un total de 459 establiments. Per barris, en el Centre i Camí s’han repartit en 118 comerços un total de 338 pantalles; en Zona Nord, en 85 comerços i 280 pantalles; Eixample: 100 comerços i 250 pantalles; en Santa Rosa,156 comerços i 300 pantalles. Amb les pantalles, també s’ha repartit gel hidroalcohòlic. Des de l’oficina de Comerç, s’indica que encara queden pantalles disponibles per si algun comerç precisa d’elles.
D’altra banda, els serveis oferits per la regidoria en relació a les noves tecnologies dins del Portal del Comerciant segueixen en augment. Si en la plataforma ja existeixen un total de 800 establiments, 250 d’ells amb aparador virtual, tenint presència en tota la Comunitat Valenciana, ara també, s’ofereix el servei AFICWEB, per a realitzar una web amb la qual vendre en línia, que a més compta amb assessoria. El servei que es va anunciar la setmana passada des de l’Ajuntament ja ha tingut 18 sol•licituds de comerços per a posar en marxa la seua botiga telemàtica.
La regidora de comerç, Vanessa Moltó, destaca la nova situació d’obertura de la fase 1 on els comerços de menys de 400 metres ja poden obrir les seues portes: “El dilluns, amb l’entrada d’Alcoi en fase 1, molts establiments comercials i d’hostaleria han obert les seues portes, destacant l’absència d’incidents i l’interés del nostre teixit comercial per assegurar la salut de tots els seus clients. Des de l’oficina hem repartit prop de 1.200 pantalles entre uns 450 comerços locals. D’altra banda, hui més que mai, hem de posar en valor les nostres botigues, les d’ací, els establiments que donen vida als nostres barris, per la qual cosa també s’ha iniciat una campanya de sensibilització sota el lema “El petit comerç i la hostaleria són la vida de la ciutat, cuidem d’Alcoi”. Finalment, Moltó anima a la ciutadania “a entrar en el portal i conéixer tots els establiments locals i tots els productes que ofereixen”.