Home Destacats La Ruta de Tapes d’Ibi torna fins el 31 de juliol a...

La Ruta de Tapes d’Ibi torna fins el 31 de juliol a 13 establiments hostalers de la localitat

0
SHARE
Cartell que anuncia el retorn de la Ruta de Tapes a Ibi.

L’Ajuntament d’Ibi, juntament amb la xarxa Tourist Info de la Generalitat Valenciana i a través de la Regidoria de Turisme, torna a organitzar la ja tradicional Ruta de Tapes a la localitat, l’inici de la qual serà aquest proper dijous 9 de juny. La ruta estarà en marxa fins al 31 de juliol i un total de 13 locals d’hostaleria i restauració oferiran la tapa + canya per 3 euros.

Els negocis que hi participen són: Stadium Street, Casino Primitiu, La Cantina Mercat Central, Restaurant del Joguet, Rico Rico, L’Origen del Vi, Tarantella, Coquetes, Taperia Ca Mari, Pirates, Casa Juan, La Barra de l’Erre i Los Claveles. Però l’oferta de la Ruta de Tapes d’Ibi no s’acaba amb la gastronomia, la regidoria de Turisme continua incentivant la participació amb premis atractius.

Tapaport

Al concurs podran participar majors de 18 anys i totes les persones que completen el ‘tapaport’, amb els segells de tots els establiments participants, hauran de dipositar-lo en una urna ubicada a l’Oficina de Turisme d’Ibi, en horari de dilluns a divendres de 11 a 14h. El sorteig es farà el divendres 2 de setembre, a les 11h, a l’Ajuntament d’Ibi i serà públic per a totes les persones que vulguin assistir.