Home Alcoi La segona edició del festival ‘AlcoiMàgic’ reuneix a més de 600 espectadors...

La segona edició del festival ‘AlcoiMàgic’ reuneix a més de 600 espectadors als seus espectacles

158
0
SHARE
El mag alcoià Hugo du a terme un dels seus trucs durant el festival AlcoiMàgic.

Destaca el bon acolliment de totes les activitats del festival, especialment de la Gala Màgica celebrada dissabte passat, a la qual van acudir més de 500 persones.

La segona edició del Festival AlcoiMàgic ha reunit 629 persones, que han gaudit de les diferents activitats organitzades per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi entre el 30 de maig i el 4 de juny.

El cicle va arrancar amb una exposició en el Centre Jove, coordinada pel director artístic del festival, el Mag Hugo, en la qual es va revelar al públic assistent alguns dels secrets de l’univers de la màgia i curiositats sobre els mags i magues que han format el cartell d’aquest certamen. A les passades guiades de l’exposició es van inscriure 52 persones, que a més van presenciar en directe demostracions de jocs de màgia clàssics.

L’exposició va donar pas als tallers, celebrats els dies 1 i 2 de juny, també en el Centre Jove. En aquesta activitat han participat una quinzena d’assistents, que han pogut conéixer una mica més sobre els secrets de la màgia

El primer dels espectacles va tindre lloc el dia 3 de juny en el Centre Jove, amb l’actuació del Mag Magulini i el seu Zoo Màgic, que va fer les delícies de 60 espectadors. L’endemà, el 4 de juny, es va representar el muntatge ‘Els Alquimistes’, de David Climent i el Mag Malastruc, amb altres 35 assistents en el públic. A més, 12 persones van acudir a veure l’obra ‘Màgia en les Ondes’, una de les peces incloses en el cicle de microteatre de l’Associació El Trabajo, posat en escena per l’Associació de Màgia d’Alcoi CIMAL

Gala Màgica

Finalment, l’activitat amb més afluència va ser la Gala Màgica, que es va celebrar dissabte passat, 4 de juny, en el Teatre Principal. En total, 455 persones van acudir a les sessions de les 18.00h (220 espectadors) i 20.00h (235 espectadors). L’activitat va comptar amb les actuacions del Mag Hugo, David Climent, Toni Bright i Anna Santamaria.

Tal i com subratlla la Regidora de Joventut alcoiana, María Baca, “aquesta segona edició del festival ha tingut una rebuda fantàstica, la qual cosa ens anima a continuar consolidant aquesta proposta cultural i d’oci, que considerem molt atractiva per a tots els públics, especialment per a les persones més joves”.