Home Alcoià La segona onada del coronavirus manté a 6 persones ingressades al Verge...

La segona onada del coronavirus manté a 6 persones ingressades al Verge dels Lliris, 2 d’elles en UCI

3138
0
SHARE

La proliferació de nous casos de coronavirus que estan registrant les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla -tal i como ocorre a nivell estatal-, ha fet pujhar la pressió al sistema sanitari de la zona. Són a hores d’ara 691 les persones contagiades des que va començar la pandèmia a l’interior alacantí. Preveient un empitjorament de la situació cara a la tardor-hivern, l’Hospital Verge dels Lliris ha pres mesures per a estar preparat per als nous brots.

Tot i que des de divendres s’han detectat uns 45 casos nous de Covid19 entre ciutadans de les comarques, la pressió hospitalària no és preocupant. Un fet relacionat amb que aproximadament un 70% dels nous positius són assimptomàtics, i per tant no registren problemes de salut tot i estar contagiats.

Tot i així, a data de dimecres 16 de setembre, l’Hospital Verge dels Lliris registra un total de 6 persones ingressades per causa del coronavirus. Quatre d’elles estan en planta aïllada per a evitar més contagis, mentre que les dos restants es troben ateses a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i amb suport respiratori mecànic.