Home Alcoi LA SEXTA VICTORIA DEL DEPORTIVO, DISPARA EL RÈCORD, VILAMARXANT 1 ALCOYANO 2

LA SEXTA VICTORIA DEL DEPORTIVO, DISPARA EL RÈCORD, VILAMARXANT 1 ALCOYANO 2

798
0
SHARE

Crònica per Joseca.

6 de 6, aquesta és la xifra històrica de victòries del Club Deportivo Alcoyano, que efectivament està en 3a divisió, però recordem que en aquesta categoria ha militat moltes vegades, i fins i tot en Regional Preferent, i mai havia acumulat tantes victòries consecutives. Per descomptat que el club que també ha militat en 2a A i en primera Divisió, no va aconseguir en aquestes categories capdavanteres aquests registres, peròl’ha aconseguit en 3a.


La trobada es va disputar la nit del dissabte a les 20.30 hores i els blanc-i-blaus es van avançar en el marcador, per mediació de Pau Franch en rematar de cap un centre d’Acevedo. En el 36 empatarien els locals que van vestir de groc, però l’alegria els va durar tan sols 3 minuts, ja que en el 39 Juli anotaria el gol que resultaria definitiu, malgrat que es trobaven en el primer període. Amb aquest 1-2 en el marcador, tots dos equips van marxar al descans.


Després de la represa els valencians van intensificar la pressió, mentre que el Deportivo a la contra intentava tancar el partit amb un tercer i definitiu gol que no va arribar. Els de Parras a força de ser sincers van passar alguna dificultat, però molt lleu, mentre que en la porteria dels locals els contraatacs van poder fructificar sobretot en alguna ocasió per part d’Óscar Díaz, que no va eixir d’inici. La veritat és que el marcador ja no es va moure i tenim al Deportivo Alcoyabi encimbellat pel cap alt de la classificació i diumenge que ve davant el Paterna té l’oportunitat de continuar allargant aquest rècord històric.
Per l’Alcoyano van jugar José Juan, Garcés, Camús (Raúl González), Devesa, Pablo Carbonell, DiakitéÑíguez, Juli(Óscar Díaz), Ruba, Acevedo, i Pau Franch (F. Machado)
El quadre blanc-i-blau continuarà liderant en solitari la classificació amb 18 punts i cal esperar que es disputi la resta de la jornada d’avui per a saber amb quants puntsd’avantatge. Diumenge que ve a partir de les 18.00 hores ECollao viurà una nova jornada amb el partit Alcoyan vs Paterna.