Home Destacats La UA centra un seminari sobre economia circular en els plàstics elaborats...

La UA centra un seminari sobre economia circular en els plàstics elaborats per empreses de la Foia de Castalla

347
0
SHARE
Plàstics per a ser reciclats.

El sector del plàstic de la Foia de Castalla i el seu caràcter tractor en l’àmbit de l’economia circular protagonitzaran divendres, 18 de novembre, un seminari en línia de la Càtedra de Transformació del Model Econòmic de la Universitat d’Alacant. L’expresident de l’associació d’empresaris IBIAE, Fernando Casado, exposarà l’experiència d’aplicació dels principis de l’economia circular, basada en l’organització de les activitats productives i socials de manera que es minimitzen els residus reutilitzant-los en processos productius.

En aquest sentit, el plàstic contribueix en aquesta sub comarca a coordinar nombroses activitats que generen una simbiosi entre els intervinents en el procés, de manera que es defineix com el sector més circular. La seua particular capacitat de gestió es recolza en un teixit empresarial composat per pimes i microempreses concentrades a la Foia de Castalla. La dimensió d’aquestes mercantils promou una àmplia capacitat -i també necessitat- de col·laboració i flexibilitat en l’adaptació a les noves condicions del mercat, com ja va quedar demostrat en la pandèmia.

Inscripció gratuïta i obligatòria

El seminari es celebrarà en format remot i es podrà seguir en directe a través de la plataforma Zoom. Es facilitarà un enllaç a les persones interessades que s’inscriguen. L’acte començarà a les 12h del 18 de novembre de 2022 i durarà una hora. La inscripció en l’esdeveniment serà gratuïta, encara que obligatòria.