Home Alcoi Convoquen una exposició per a promocionar l’obra de 7 artistes multidisciplinars alcoians...

Convoquen una exposició per a promocionar l’obra de 7 artistes multidisciplinars alcoians amb 80 obres

342
0
SHARE
Cartell que anuncia el I Supermercat d'Art que es produeix a la ciutat d'Alcoi.

S’apropa el Nadal tant el Pare Noël com els Reis Mags comencen la seua tasca per a buscar regals per a cada llar. Regals que solen ser de tot tipus, encara que en poques ocasions es tracta d’obres d’art. Per això, a la ciutat d’Alcoi ha nascut una iniciativa iniciativa que busca fomentar les compres nadalenques en clau artística. Es tracta de la primera edició del Supermercat d’Art que acull Buykafe.

Les 80 obres que composen aquesta iniciativa pertanyen a 7 artistes de la ciutat i abasten diferents disciplines artístiques. Entre elles s’inclouen tècniques clàssiques i modernes, passant des de l’aquarel·la al format digital. Es tracta d’obres de format xicotet i preu assequible per a fomentar la seua compra com a detall ideal per a aquest Nadal.

Oberta fins el 9 de gener

La mostra obri portes aquest dimecres 16 de novembre i estarà activa fins el proper 9 de gener. Es tracta d’una de les majors exposicions que han tingut lloc a Alcoi amb la possibilitat de que les persones interessades puguen adquirir les obres directament des de la mostra.