Home Educació La UA programa una conferència virtual sobre primers auxilis amb la Covid...

La UA programa una conferència virtual sobre primers auxilis amb la Covid a la seu d’Ibi

0
SHARE

L’Aula de la Universitat d’Alacant (UA) a Ibi, ara virtual, organitza la conferència en línia ‘Actuació davant primers auxilis més freqüents #Covid19’ per al dimarts 6 d’octubre, a les 19:00 h, a través de la plataforma Google Meet. Estarà impartida pel docent i investigador de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d’Alacant, Manuel Lillo Crespo. Crespo és, a més, Subdirector de l’Hospital HLA Vistahermosa, doctor en Antropologia de la Salut, Màster en Investigació i en Gestió i és especialista en Investigació Qualitativa així com infermer, entre altra formació i treballs relacionats amb la sanitat.

La conferència va adreçada a el públic en general, encara que està focalitzada en l’entorn escolar i familiar. Des de les 18:30 hores de dimarts 6 d’octubre s’atendrà i assessorarà les persones interessades a participar en com entrar a l’aula virtual i connectar-los correctament per seguir la conferència des de casa. Un temps en el que es podran resoldre dubtes al voltant del tema de la conferència.

Les indicacions que es realitzen dese l’àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Ibi són que: si se segueix la conferència per telèfon mòbil, s’han d’instal·lar l’app MEET per Android o iPhone, o bé des de la app de Gmail. Després d’això, amb l’enllaç de connexió que s’ha facilitat per la conferència, només s’ha de clicar i comprovar a continuació que la càmera i el micro funcionen correctament. S’aconsella, de primeres, entrar a la conferència amb el micro i la càmera apagada i utilitzar-la quan sigui necessari intervenir.

Si les persones que es connecten ho fan des d’un ordinador, amb qualsevol dels navegadors compatibles serà suficient, clicant a l’enllaç d’invitació facilitat i comprovant posteriorment so i càmera.