Home Cocentaina Cocentaina activa la seua pròpia plataforma de venda d’entrades

Cocentaina activa la seua pròpia plataforma de venda d’entrades

0
SHARE

La iniciativa naix amb l’objectiu de controlar l’aforament a causa de la Covid19, estarà disponible en la pàgina web entrades.cocentaina.es i s’estrena amb les invitacions a la presentació del llibre ‘Cançons i Romanços del Comtat’, de Francesc Jover.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cocentaina ha activat una plataforma que permetrà vendre entrades a través d’internet o també, si l’activitat és gratuïta, assignar invitacions per a assistir als actes que es programen als diferents edificis municipals. De moment, estarà disponible al Palau Comtal i, a partir del 20 de setembre, també al Teular -que torna a obrir les portes- tot i que aplicant totes les mesures de seguretat que estiguen vigents en cada moment.

D’aquesta manera, no sols es pretén controlar l’aforament d’aquests edificis durant la pandèmia i poder tindre dades reals d’assistència, sinó també oferir una plataforma accessible als ciutadans i ciutadanes per a poder reservar còmodament des de casa el seu seient per als espectacles.

Segons ha explicat el Regidor de Cultura contestà, Iván Jover, “l’objectiu d’aquest nou servei és apropar més la cultura a la ciutadania per a facilitar la compra d’entrades o la reserva d’invitacions amb les noves tecnologies, ja que aquesta nova plataforma permetrà la compra online 24 hores al dia des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet”.

La compra online es realitza seguint uns passos molt senzills, però en qualsevol cas cal introduir una adreça de correu electrònic, ja que un cop finalitzada la compra o la reserva es rebrà un correu electrònic amb el document en format PDF, el qual està preparat per a poder-se imprimir. També es pot optar per portar la directament en el telèfon mòbil, en format codi QR o bé en format Passbook, que el personal municipal llegirà a la porta de cada edifici. Aquest fer permet que el comprador no haja d’imprimir l’entrada i s’estalvie una mica de paper amb l’objectiu de ser més respectuosos amb la naturalesa.