Home Alcoià La Unión Alcoyana obrirà de nou totes les seues sucursals a partir...

La Unión Alcoyana obrirà de nou totes les seues sucursals a partir de demà en horari de 9 a 14 hores

295
0
SHARE

Des de les primeres mesures especials que Unión Alcoyana ha anat adoptant des de l’inici de la pandèmia, una de les preferències de la companyia ha sigut el garantir la seguretat de clients i empleats. Des del principi, l’entitat ha llançat iniciatives de suport que afavoriren la continuïtat del seu servei, per a mediadors i clients.
Ara, seguint amb el pla de desescalada, a partir del pròxim dilluns 11 de maig, totes les seues sucursals (excepte la de Castelló) romandran obertes al públic, en horari especial de 9 a 14h. Unión Alcoyana ofereix les màximes garanties de seguretat i servei, especialment per als col•lectius més vulnerables. Es donarà prioritat en tot moment a l’atenció de persones majors de 65 anys i es limitarà l’aforament, de només una persona per cadascun dels seus empleats que hi haja en la sucursal. A partir del dimarts, s’habilitarà un servei de cita prèvia.
Per a Unió Alcoiana, resulta fonamental vetlar per la seguretat, per la qual cosa ha activat tots els protocols i mesures de seguretat recomanades, amb la finalitat de minimitzar qualsevol risc que es poguera derivar d’aquesta situació.
Al seu torn, l’entitat recorda que continua estant a la disposició dels seus clients a través dels següents mitjans de contacte, que mantenen els nivells de qualitat del servei:
-El seu mediador de segurs Unió Alcoiana
-Telèfon especial per a atenció directa: 965 548 916
-Telèfon d’assistència 24 hores gratuït: 800 888 888
-Portal digital d’atenció al client, El teu Espai Unió