Home Societat La urbanització de Terol a Tibi millorarà la seua seguretat amb la...

La urbanització de Terol a Tibi millorarà la seua seguretat amb la instal·lació de càmeres

0
SHARE

Al llarg de les darreres legislatures, diversos punts del disseminat rural al terme municipal de Tibi han patit problemes d’inseguretat. La població reparteix els seus habitants quasi a parts iguals entre el nucli urbà i les urbanitzacions perifèriques. No obstant, no hi han suficients efectius per a garantir la seguretat en tots els punts del terme municipal, tal i com venen denunciant els veïns de la urbanització Terol.

Durant la darrera etapa de la legislatura passada, el govern municipal tiberut que encapçalava el PP es va comprometre a iniciar la primera fase per a instal·lar càmeres de seguretat repartides pel terme. Llavors no es va dur a terme, però una subvenció atorgada per la Diputació d’Alacant permetrà finalment que Tibi veja augmentada la seguretat motjançant la vigilància amb càmeres.

En concret seran 10 les càmeres de seguretat les que seran instal·lades a punts com la pròpia urbanització de Terol, la de Pinada del Riu i la de l’Aljub, a més de en el camí a Ronesa, el polígon industrial Maigmó o el propi casc urbà. L’objectiu és controlar la presència de vehicles extranys com els que han perpetrat els darrers robatoris a les urbanitzacions. Les càmeres permeten detectar les matrícules per a establir la propietat del vehicle i si és susceptible de ser vigilat.

Es tracta de la primera fase d’una mesura de seguretat que s’aspira a ampliar en el futur per a impedir robatoris i destrosses al terme municipal tiberut.