Home Alcoi LA VICTÒRIA TORNA Al COLLAO, ALCOYANO 1 HÈRCULES 0

LA VICTÒRIA TORNA Al COLLAO, ALCOYANO 1 HÈRCULES 0

1398
0
SHARE

Crònica per Joseka Pla.

Era un partit molt complicat per a tots dos equips per a l’Alcoyano per la situació en la classificació i als herculans perquè la seua condició de líder li obligava a guanyar en un camp difícil i hostil per als de Planagumà . Els visitants de negre i groc dominaven lleugerament la situació, però en un error després d’un córner mal defensat, Tomás Ruso va anotar l’únic gol del partit prop de la mitja hora. A partir d’aqueix instant tant en el que quedava del primer temps com en la segona meitat, va ser un vull i no puc d’un Hèrcules que mantenia un major control de la pilota enfront d’un Alcoyano que es defensava amb ordre i molta intensitat. Els minuts van ser passant i una única doble intervenció de Bañuz va ser el màxim al que van arribar els herculans, mentre que l’Alcoyano intentava eixir al contraatac amb més intenció que encerte. Al final la multitudinària afició d’Alacant es va haver de marxar de buit mentre que la alcoyanista aplaudia d’allò més als seus després de quedar-se amb els 3 punts.

Per l’Alcoyano van jugar: Bañuz, Barreda, Navarro, Tomás Ruso, Primi, Córcoles, De Lerma, Vicente (Bryan Reyna), Nieto,Hermosa, i Braulio (Rubio) (Pajarero).
El Deportivo amb 16 punts en el seu haver-hi, respira una miqueta i tindrà 2 partits consecutius fora, a Castelló i Olot respectivament i dins de 3 setmanes visitarà El Collao, el Ejea
.