Home Castalla La Volta a la Foia, suspesa en 2020, tindrà lloc el proper...

La Volta a la Foia, suspesa en 2020, tindrà lloc el proper 31 d’octubre amb eixida i arribada a Onil

733
0
SHARE

La millora de la situació pandèmiaca i l’avanç de la campanya de vacunació van permetent la recuperació d’algunes de les activitats que van ser suspeses al 2020 a causa de la Covid19. Una d’elles és un dels grans esdeveniments esportius que es celebra a la sub comarca de la Foia de Castalla. Es tracta de la coneguda com a ‘Volta a la Foia’, en la que cada any participen centenars de persones.

De forma alterna, a cada nova edició és responsabilitat de cadascuna de les 3 principals poblacions de la zona -Ibi, Castalla i Onil- la seua organització, que coincideix amb el fet d’albergar tant l’eixida de la competició com la seua arriba. Tot per a una prova que es disputa tant en modalitat de cursa com de caminata, i que atrau l’atenció de molts esportistes i amants de l’esport en general.

Enguany, l’organització correspòn a Onil, que ja ha mantingut la primera de les reunions per a engegar tot l’engranatge per a celebrar la prova. Sempre amb un ull posat en l’evolució de la situació del coronavirus, encara que les perspectives són bones. La data elegida en primera instància per a celebrar la Volta a la Foia és el proper 31 d’octubre.