Home Castalla La Volta a la Foia també cau de calendari per la pandèmia...

La Volta a la Foia també cau de calendari per la pandèmia de coronavirus

0
SHARE

El goteig d’esdeveniments suspesos que inclouen concentracions de persones a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla no para. Esdeveniments culturals, d’oci, festius o esportius que ja estaven programats al calendari per a enguany han anat caient amb el pas de les setmanes durant la pandèmia. La impossibilitat de garantir la seguretat sanitària de públic i participants i la precaució front al contagi -que no existeix amb altres concentracions de protesta que ocupen els carrers durant aquests dies- està en l’epicentre de les cancel·lacions.

La darrera fita d’aquestes característiques que ha caigut del calendari esportiu a la sub comarca Foia de Castalla és precisament la Volta a la Foia. La prova, que es divideix en carrera i passeig, ha sigut desplaçada al 2021 per l’organització, que inclou als clubs d’atletisme de Castalla, Ibi i Onil i als seus respectius ajuntaments. Pel moment no s’ahn fixat dates concretes per a la seua celebració el proper any.

L’edició de 2020 anava a ser organitzada per la vila d’Onil, dins del funcionament d’aquesta prova que cada any organitza una de les tres localitats. Els organitzadors han decidit mantenir a Onil com la població encarregada també per al proper exercici.