Home Castalla El Poliesportiu de Castalla reprèn l’activitat en Fase I amb els esports...

El Poliesportiu de Castalla reprèn l’activitat en Fase I amb els esports de raqueta

0
SHARE

L’entrada fa ja dos setmanes en Fase I del desconfinament a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla ha permès la reapertura de diverses instal·lacions esportives a la zona. Ja ha ocorregut amb els centres de pràctica esportiva a la ciutat d’Alcoi, o als poliesportius de part de les poblacions de la muntanya alacantina. Tot després d’haver-se dur a terme en ells una intensa tasca de desinfecció.

La immensa majoria d’aquestes instal·lacions ha obert de forma parcial i ùnicament per a pràctiques esportives individuals. És el cas del Poliesportiu de Castalla, que ha possibilitat la pràctica esportiva centrada en els esports de raqueta. Tenis, pàdel, frontó o pilota valenciana són algunes de les disciplines que es poden practicar a les instal·lacions castelludes durant aquesta primera fase de la desescalada.

Els usuaris que utilitzen les insta·lacions hauran de fer-ho respectant els torns d’ús, especialment els reservats per a la població de risc front al Covid19. També hauran d’estar equipats amb els elements de prevenció, com mascaretes i guants. No està permès l’ús de les dutxes, banys o fonts de les instal·lacions. El poliesportiu estarà obert de dilluns a dissabte.