Home Esports La Volta Ciclista a Alacant 2022 dispurà la primera etapa de la...

La Volta Ciclista a Alacant 2022 dispurà la primera etapa de la categoria cadets a Ibi

846
0
SHARE
Mapa del recorregut
Mapa del recorregut

Ibi acollirà la primera etapa de la Volta Ciclista a Alacant 2022 el pròxim dissabte, 23 de juliol. Aquesta tindrà lloc a les 17:00 h i estarà composta per un traçat íntegrament urbà amb sortida i arribada al Parc les Hortes.

El Club Ciclista Ibi i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ibi han treballat conjuntament al traçat d’aquesta etapa l’objectiu de la qual ha sigut traslladar aquest espectacle esportiu prop de la ciutadania ibireduda.

En aquestos moments hi ha prop de 175 esportistes confirmats, entre els quals destaca la participació d’equips de la Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia, Andalucia, Castilla-La Mancha, Madrid i Catalunya. A més, entre ells es troba Héctor Álvarez, recent Campió d’Espanya de Contrarellotge Individual Cadet, que estrenarà el títol a Ibi.

Pepe Palau, Regidor d’Esports d’Ibi, declara que “una vegada més, la localitat serà testimoni d’un gran esdeveniment esportiu. El ciclisme a Ibi és un esport molt practicat, entre els quals hi ha grans campions de totes les edats, cosa per la qual no podíem deixar de formar part d’aquesta primera etapa de cadets que reunirà grans aficionats al ciclisme”.