Home Cocentaina Cocentaina canviarà els contenidors de fem com a mesura transitòria del bloqueig...

Cocentaina canviarà els contenidors de fem com a mesura transitòria del bloqueig de recollida de brossa

130
0
SHARE
Contenidors actuals de fem orgànic i restes a Cocentaina l Font: Google Maps
Contenidors actuals de fem orgànic i restes a Cocentaina l Font: Google Maps

L’Ajuntament de Cocentaina finalitza la renovació dels contenidors verds de brossa orgànica i restes que canvien el color del verd a gris. Les setmanes vinents es procedirà a substituir la totalitat d’aquests contenidors retirant i reciclant els existents i a instal·lar un sistema de retenció dels mateixos a terra. Aquests nous contenidors acompleixen amb tota la normativa d’usabilitat i accessibilitat.

L’Ajuntament ha realitzat una important inversió de 162.029 € per tal de donar el millor servei possible mentre es manté la paralització administrativa en el qual es troba immersa la licitació del contracte de recollida de residus sòlids urbans. Una situació desagradable que s’ha produït per la judicialització del procés per part de FCC, empresa que es va presentar al concurs i que no va quedar com a adjudicatària.

Des de l’equip de govern s’excusen que “com no sabem fins a quan tindrem aquest contracte paralitzat, hem buscat altres alternatives que solucionen l’estat dels contenidors, per això ara adquirim nous contenidors de resta i tenim previst canviar també els dels envasos més avant” i lamenten que el poble haja de suportar aquest bloqueig.