Home Alcoià La Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana travessa de nou les comarques...

La Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana travessa de nou les comarques amb la seua primera etapa

646
0
SHARE

La 72 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana tornar a partir d’aquest dimecres 14 d’abril a les carreteres de l’interior de la província d’Alacant. Serà amb la primera etapa d’una cursa que va haver de ser ajornada des del mes de febrer degut a la situació de la pandèmia a la regió. La primera etapa ix d’Elx i acaba en Ondara, però entre les dos localitats s’endinsa en l’interior de la província, travessant part de l’Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla.

El recorregut concret és encara a dia de hui un secret, ja que l’organització no li ha donat publicitat per a evitar concetracions de públic. El que sí és coneix és que el pelotó ascendirà el Port del Maigmó, que dona accés a la sub comarca de la Foia de Castalla, on travessarà diverses poblacions, com Castalla i Onil. Posteriorment, s’endisa cap a la zona de Quatretondeta per a acabar baixant de nou a la costa, on finalitzarà l’etapa.

Un dels principals atractius d’aquesta edició és el líder de l’equip espanyol Movistar Enric Mas. L’anterior edició se la va emportar a casa el vigent campió del Tour de França, l’eslovè Tadej Pogacar.