Home Cocentaina La zona d’atraccions i la gastronomia oferirà diversió segura els dos caps...

La zona d’atraccions i la gastronomia oferirà diversió segura els dos caps de setmana de la Fira de Tots Sants

0
SHARE

La Fira de Cocentaina no podria entendre’s sense les seues atraccions de fira i sense les famílies de firaires els qual, generació rere generació, tornen a la vila Comtal per a donar vida a a l’entreteniment dins del certamen.

La zona del Teular, com és tradició, acollirà aquest món de diversió per a grans i xicotets. A més de les tradicionals atraccions mecàniques també es podrà gaudir de tómboles, casetes de tir i els tradicionals llocs de venda de joguets. L’àrea d’atraccions complirà totes les mesures sanitàries de neteja, desinfecció i distàncies de seguretat per a garantir la del públic participant.

Els dies 28 d’octubre i 4 de novembre es celebrarà el «Dia de la Infància», amb preus populars en totes les atraccions. El primer d’aquests dos també serà el «Dia sense soroll» perquè puguen acudir aquells xiquets als quals els molesta o li tenen por.

Oferta gastronòmica complementària

La plaça d’Anselmo Martí més coneguda com «El Camet» serà el punt de trobada amb la restauració que els diferents food trucks oferiran durant els dos caps de setmana de celebració de la 675 Fira de Tots Sants. Diversitat de plats i sabors que permetran a veïns i visitants triar la gastronomia que preferisquen en cada moment. Amb la ubicació dels food trucks en aquest lloc l’organització del certamen vol que es gaudisca d’aquest espai amb major distància i que es puga compartir una estona agradable entorn a la taula amb amics i familiars.

Les paradetes ambulants amb tot tipus de productes, bijuteria i detalls estaran també presents els dos caps de setmana a les zones de Jaume I, Santa Bàrbara i la zona del Patronat, a la plaça i al carrer Mossèn Raduan.

En aquesta edició no hi haurà concerts per a evitar les multituds, es mantindran les activitats culturals en recintes tancats i l’aforament restringit a les quals es podrà acudir prèvia adquisició d’entrades, totes gratuïtes, a través de la web del certamen.

Aquesta oferta d’oci i d’entreteniment per a totes les edats estarà present els dos caps de setmana: el primer i tradicional que començarà el 29 d’octubre fins a l’1 de novembre i el segon, emmarcat en els dies 5, 6 i 7 de novembre. D’aquesta manera, a l’oferta comercial s’uneix el complement vital d’oci i entreteniment que des de fa uns anys va lligat al certamen i que fa que el seu públic puga gaudir de les compres però també de la diversió.

La regidora de Fira, Eugenia Miguel, assegura que «aquesta part de la Fira és vital i és que grans i menuts esperem aquests dies per a gaudir de les peculiars atraccions que ens reafirmen que l’oferta comercial és un punt essencial del certamen, però el complement lúdic també és un dels nostres plats forts».