Home Alcoi “L’abandonament” del barri alcoià de La Sang provoca que els veïns esclaten...

“L’abandonament” del barri alcoià de La Sang provoca que els veïns esclaten contra l’Ajuntament

650
0
SHARE

Anys d’abandonament en totes les vessants possibles que afecten a la vida quotidiana en qualsevol barri. Sense neteja decent, amb manca de seguretat que prova tràfic de drogues, inseguretat, botellons, increment de residus… És la llarga llista de queixes que han fet públiques en un escrit els veïns del barri alcoià de La Sang. La zona, ubicada entre El Camí i el Campus de la UPV a la ciutat dels ponts, es sent marginada pels serveis municipals.

No es tracta d’una situació nova sinó d’una realitat que els veïns, afirmen, venen patint des de fa anys. Consideren que l’Ajuntament d’Alcoi no fa res per revertir el deradament d’un barri que té una sèrie de connotacions especials. Molts dels edificis que el composen són de nova construcció i existeixen zones verdes, però el manteniment de cap dels dos és adequat, segons consideren els residents en ell.

Les manques es fan extensibles a la neteja o la seguretat. Lamenten que ni els cossos de seguretat ni el personal de neteja duen a terme les tasques habituals en qualsevol altre barri en el cas de La Sang. Una situació per a la que el colofó ha sigut l’anunci de 100.000 euros en inversions municipals destinades a paliar les mancances de la zona, i dels quals, denuncien, no han vist arribar ni un cèntim.

Els residents a La Sang demanen a l’Ajuntament que preste els serveis públics que garantisquen la vida en condicions de salubritat i neteja a aquest barri alcoià. Per a ells, la situació ja és insostenible. Han dit prou i exigeixen al Consistori millores per a la zona, i celeritat en la seua aplicació per a aturar la degradació del barri.