Home Castalla L’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla oferirà un Concert al Palau de...

L’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla oferirà un Concert al Palau de la Música de València

270
0
SHARE
Imatge d'un concert de l'Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla

El pròxim diumenge 21 de gener a les 18.30h la Sala Iturbi del Palau de la Música acollirà a l’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla. La banda encetarà l’any amb un concert que porta per títol Remembrances, un viatge musical a través del temps en el que s’interpretaran obres de gran exigència artística.

La primera part començarà amb l’inusual pasdoble Algo muy diferente, de Manuel Carrascosa, que anirà seguit d’un dels plats forts de la vesprada: l’estrena al país de Two-Bone Concerto de Johan de Meij. Per a aquesta segona obra es comptarà amb la presència de dos solistes excepcionals, músics de la banda i que han desenvolupat carreres brillants com a músics professionals. Ells són Ximo Vicedo, trombó solista de l’Orquestra Simfònica de Radio Televisió Espanyola, i Jordi Berbegal, trombó solista de l’Orquestra del Gran Teatre de l’Òpera del Liceu de Barcelona. El Two-Bone Concerto és una obra trepidant que combina lirisme i espectacularitat, i en la qual la banda acompanyarà el virtuós diàleg dels dos trombonistes.

La segona part començarà amb una composició del propi director de la banda, Pere Vicalet. Es tracta de l’obra L’arbre blanc, basada en una llegenda ocorreguda a Gata de Gorgos durant la Guerra d’Independència, i en la que la música juga d’una manera molt original amb el paràmetre de l’espacialitat, amb una disposició de la banda en dues agrupacions enfrontades. I tancarà el concert amb un pasdoble molt especial per a l’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla: Arranc daurat, d’Iñaki Lecumberri Camps. Es tracta d’un pasdoble escrit com a homenatge per als músics més veterans de la banda, que porten ni més ni menys que 50 anys sent músics de l’agrupació.

Remembrances, segons han declarat des de l’entitat musical, serà un concert molt especial per a aquesta històrica societat musical de Castalla, amb un repertori variat i la intervenció de dos músics que són una autèntica referència del trombó, Ximo Vicedo i Jordi Berbegal. L’entrada al concert serà gratuïta fins completar aforament. Les entrades es podran obtenir eixe mateix dia de forma presencial a les taquilles del Palau o bé online.