Home Alcoi L’Ajuntament d´Alcoi estudia la possibilitat de punts estàtics per recollir les cartes...

L’Ajuntament d´Alcoi estudia la possibilitat de punts estàtics per recollir les cartes als Reis d’Orient i ubicar el seguici real

0
SHARE

L’Ajuntament està treballant perquè la màgia d’‘Alcoi, Ciutat del Nadal’, estiga present un any més, encara que la pandèmia que estem vivint ens obliga a viure un Nadal diferent.

Fins ara estem portant a terme les activitats nadalenques que es poden celebrar amb total seguretat i garantia, com és el concurs del cartell de la Cavalcada, que ja està disposat a la façana de l’Ajuntament, i també estan en marxa les funcions del tradicional Betlem de Tirisiti, Bé d’Interés Cultural Immaterial.

Respecte a la trilogia dels Reis d’Orient, que té un caràcter multitudinari que ara no es pot celebrar com coneixem, la regidora de Festes, Carol Ortiz, assenyala que “la trilogia del Nadal Alcoià no podrà ser com fins ara, però hem treballat diferents alternatives per poder mantenir la màgia”, i afegeix que “estem treballant en diferents opcions, tenim diferents plans en funció de com estiga la situació sanitària en eixe moment, però el que està clar és que els Reis d’Orient vindran a Alcoi un any més”.
Carol Ortiz explica que “la festa dels Reis es caracteritza per la màgia i precisament això és el que volem mantenir, eixa màgia”. Entre les qüestions que la regidora ja pot avançar és que està estudiant-se la possibilitat de fixar punts estàtics on poder recollir les cartes als Reis d’Orient, així com per a ubicar el seguici real.

En les pròximes setmanes es concretaran les iniciatives preparades per a poder gaudir de la trilogia dels Reis Mags en aquest gener de 2021.