Home Alcoi L’Ajuntament d’Alcoi presenta un Mercat Tradicional per a la Fira Modernista 2022

L’Ajuntament d’Alcoi presenta un Mercat Tradicional per a la Fira Modernista 2022

435
0
SHARE
Lorena Zamorano, Regidora de Turisme, amb els representants de Associació Alcoy Modernista, Associació Cultural Samarites, Grup de Danses Sant Jordi i Societat El Trabajo
Lorena Zamorano, Regidora de Turisme, amb els representants de Associació Alcoy Modernista, Associació Cultural Samarites, Grup de Danses Sant Jordi i Societat El Trabajo

L’Ajuntament d’Alcoi presenta una nova iniciativa per a la Fira Modernista 2022 Activitat oferida per l’Associació Alcoy Modernista, l’Associació Cultural Samarites, el Grup de Danses Sant Jordi, la Societat El Trabajo i el Balet de Virginia Bolufer. Es tracta d’un mercat que estarà ubicat el dissabte al matí de 10:00h a 13:30h a la Plaça d’Espanya.

Segons explica Guzman Bernabeu, President de Alcoy Modernista, la iniciativa d’executar aquesta activitat va nàixer en 2020, però es va tindre que aplaçar per la pandèmia i no es va fer en 2021 perquè “volien traure-li tot l’esplendor i pensaven que amb les limitacions en les quals es va celebrar, no és podria fer”.

El mercat comptarà amb 33 postos on tot el món podrà interactuar i així saber com es feia vida en aquells dies, ja que el mercat simula el que és els dissabtes de matí en aquella època.“La idea és muntar alguna cosa sobre la marxa per cridar l’atenció, ja que tots volen participar” assegura la representant de El Trabajo.

“Intentarem que els mercats estiguen plens de gènere, amb coses d’attrezzo que no es podran comprar i llocs on és podran degustar algun pastís o cocotets” asseguren des dels Samarites. Des del Grup de danses Sant Jordi asseguren que tota aquesta varietat generarà un ambient molt dinàmic, on el mercat serà el dia d’anar a comprar, xarrar i alliberar-se de les tasques de casa.