Home Cultura L’Ajuntament d’Ibi desvetla part de la programació cultural de l’últim trimestre de...

L’Ajuntament d’Ibi desvetla part de la programació cultural de l’últim trimestre de l’any

0
SHARE
Façana de l'Ajuntament d'Ibi.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi avança quina serà part de la programació de l’últim trimestre de l’any. Una vegada més, una programació variada, per al gaudiment de tots els públics.

Al mes de setembre es podrà gaudir de “Cu-Cu”, un teatre infantil el dia 24 al Teatro Rio i un recital de piano de Castell Vermell el dia 30 al Centre Cultural Salvador Miró.Quant al mes d’octubre es podrà gaudir el dia 1 de “Lu“, un espectacle de dansa familiar i de “Garon“, un concert en acústic. Del 21 al 29 tindrà lloc un certamen de teatre amateur.

En novembre, el dia 12 es podrà veure un teatre anomenat “Comandante Lara & cía” i el 13 un Concert de Santa Cecília de la mà de castell vermell. El 19 es podrà assistir a un Musical tribut, “Mecano. Hija de la luna“, el 26 a un Concert de Santa Cecília de l’Unió Musical d’Ibi i el 27 a una actuació commemorativa del 75 Aniversari Grup de Danses d’Ibi.

Per últim, al mes de desembre, el dia 3 es podrà gaudir del teatre “Elektra.25″ i el dia 22 d’un concert de Nadal per part del Cor del Teatre Principal d’Alacant, tots dos al Teatro Rio.