Home Alcoi L’ajuntament d’Alcoi substituirà l’empedrat de Sant Nicolauet per un asfalt imprés –...

L’ajuntament d’Alcoi substituirà l’empedrat de Sant Nicolauet per un asfalt imprés – 13 de febrer 2019

706
0
SHARE

El tram de Sant Nicolau comprés entre el Partidor i la Font Redona serà modificat eliminant l’actual material de llamborda impresa. Serà substituït per un asfalt imprés similar a la intervenció realitzada al carrer de la Casa Blanca. La superfície a tractar és de 1032,5 metres quadrats i el pressupost d’aquesta intervenció podria eixir a concurs per 60.000 euros.

Les obres estan previstes per a després de les Festes de Moros i Cristians, ja que en ser una actuació pressupostada en 60.000 euros es tracta d’un contracte major, la qual cosa suposa uns terminis legals d’exposició, licitació, etc., que impedeixen que l’actuació estiga finalitzada abans de maig, per aquest motiu es duran a terme en finalitzar aquestes celebracions del municipi.

Al mateix temps està previst que s’intervinga en la substitució d’àmplies zones de l’empedrat actual durant els caps de setmana previs a les Festes de Moros i Cristians perquè el recorregut dels actes programats no generen problemes per l’estat de l’actual empedrat d’aquest carrer.