Home Cocentaina L’Ajuntament de Cocentaina millora l’accessibilitat al RESPIR

L’Ajuntament de Cocentaina millora l’accessibilitat al RESPIR

262
0
SHARE
Imatge després de les millores del paviment

Fins ara, el paviment dels banys era d’un material que dificultava l’entrada amb cadira de rodes. Per aquest motiu, s’ha decidit renovar el terra per altre material molt més accessible.

Del 2 al 5 de gener, les instal·lacions del RESPIR al Centre Social Real Blanc van estar tancades per les obres de renovació del paviment dels banys. Un paviment que, fins ara, era d’un material que dificultava l’entrada amb cadira de rodes. No obstant això, ara, després del canvi de paviment, els usuaris trobaran un material que, per contra, facilita el seu accés.

Aquesta intervenció, a càrrec d’una empresa contestana i amb un pressupost de 2.946,35 euros, té per objectiu millorar l’accessibilitat de les persones amb cadira de rodes o dificultats als banys que depenen del centre dia municipal.

Javi Sansalvador (Compromís), regidor de Serveis Socials, ha afirmat que aquesta iniciativa es deu «a la necessitat del personal treballador de tindre unes millors instal·lacions per poder atendre els nostres majors. Per tant, amb aquesta actuació, Cocentaina esdevé un poble que cuida de les seues persones majors, millorant les instal·lacions en què els nostres majors gaudeixen del seu dia a dia».