Home Destacats L’Ajuntament de Muro adquireix part de la xopada del Batà i obrirà...

L’Ajuntament de Muro adquireix part de la xopada del Batà i obrirà un procés per a establir els seus usos

615
0
SHARE

L’Ajuntament de Muro, amb una inversió de 203.539 euros, ha adquirit el terreny dotacional conegut com la ‘Xopà del Batà’, zona verda per excel.lència de la població. Aquest espai es considera el pulmó verd de la zona centre de la vila murera, un entorn que ofereix infinites possibilitats d’oci i esplai, les quals podran veure’s satisfetes en els pròxims anys amb les actuacions que en ell es realitzen.

Amb els seus 2.316 metres quadrats i amb un enclavament privilegiat, la compra d’aquest espai suposava un repte i un desig per a l’actual equip de govern , el qual va desencallar i agilitzar unes negociacions complicades pels diferents condicionants i casuístiques existents en l’operació.

En paraules de l’actual Alcalde de Muro, Gabriel Tomás, “s’ha posat la primera pedra per a dotar al poble de Muro d’un espai verd excepcional, no sols per les seues dimensions, si no perquè ens permetrà unir tota una zona verda, amb el ventall de possibilitats que això comporta”.

Aquesta valuosa adquisició es veurà complementada per  l’oferiment al poble de Muro de ser partícip i co-dissenyador de les dotacions i elements que en ell s’integren, amb la realització d’un procés participatiu on tinguen cabuda les idees i anhels que el veïns i veïnes plantegen, dins d’uns paràmetres lògics i sostenibles.

“En l’equip de govern som uns ferms defensors de la democràcia participativa, directa i horitzontal, per tant esperem i desitgem que els ciutadans i ciutadanes de Muro s’impliquen en el disseny d’aquest espai tan icònic, i que a bon segur enriquiran amb les seues aportacions per a benefici de totes les mureres i murers”, conclou l’Alcalde murer.