Home Ibi L’Ajuntament d’Ibi atorga els premis del II Certamen de Tik Tok ‘Rodant...

L’Ajuntament d’Ibi atorga els premis del II Certamen de Tik Tok ‘Rodant per la Igualtat i Contra la Violència de Gènere’

0
SHARE
Guanyadors del certàmen de TikTok amb diverses autoritats del govern local
Guanyadors del certàmen de TikTok amb diverses autoritats del govern local

L’Ajuntament d’Ibi ha atorgat els premis del 2n Certamen de Tik Tok, ‘Rodant per la Igualtat i Contra la Violència de Gènere’, al saló de plens del consistori. El primer premi ha estat per al vídeo de Kathy Suárez Caizaguano i el segon premi per a Ainhoa Ortega Valera, totes dues estudiants de la branca artística de l’IES la Foia, que s’han endut una tauleta de regal cadascuna.

El certamen organitzat per Corto España i l’Ajuntament d’Ibi i subvencionat pels fons del Pacte d’Estat per sensibilitzar contra la violència de gènere la població jove habituada a l’ús de les xarxes socials com Tik Tok. La temàtica del certamen es va centrar en la lluita per la igualtat i contra la violència de gènere, amb una durada màxima dels vídeos de 60 segons, donant libertat creativa d’emprar les eines proporciona la mateixa xarxa social TikTok.

Aquesta edició ha rebut un total de 23 vídeos, 18 dels quals es van rebre dins del termini, 4 fora de termini i 1 no va arribar a formalitzar la inscripció. Tot i que durant el període que van estar obertes les votacions es van registrar 13.700 visualitzacions i 1.186 likes en total. Avui dia, han estat visualitzats per 14.500 persones, i per això l’Ajuntament considera que s’han assolit els objectius del desenvolupament de l’acció.