Home Ibi L’Ajuntament d’Ibi felicita els xiquets i xiquetes d’Ibi pel seu exemplar comportament...

L’Ajuntament d’Ibi felicita els xiquets i xiquetes d’Ibi pel seu exemplar comportament davant la covid-19 en els centres escolars

360
0
SHARE

En l’últim Consell Escolar celebrat a Ibi, tots els centres educatius de la localitat, sense excepció, van lloar públicament el comportament que els xiquets i xiquetes d’Ibi estava tenint en el col·legi davant les normes establides per la covid-19. Un comportament exemplar, en una situació nova i desconcertant, que els fa ser meritoris d’un reconeixement per part de la direcció dels centres així com de les autoritats locals.
Els alumnes i alumnes d’Infantil i Primària han assimilat a la perfecció les normes establides i saben el que han de realitzar a cada moment. Els i les docents estan realment satisfets de la fantàstica actuació dels més xicotets, que s’està reflectint en les primeres setmanes de col·le, en les quals no hi ha hagut que lamentar situacions d’excessiva importància en els centres. La situació en els CEIP d’Ibi és de calma i alegria, per part d’un alumnat que estava desitjant incorporar-se a les aules en un curs realment excepcional i especial per a tots.
En pròxims dies l’alcalde d’Ibi, en nom de la localitat, els farà arribar un diploma de reconeixement a l’aula perquè tots reben aqueix agraïment que, de cor, els fa el poble d’Ibi.