Home Festes L’ajuntament d’Ibi presenta el XV concurs fotogràfic de les Festes d’Hivern amb...

L’ajuntament d’Ibi presenta el XV concurs fotogràfic de les Festes d’Hivern amb l’objectiu d’incentivar la festa i fomentar la creativitat fotogràfica

0
SHARE
Un instant de la famosa batalla dels Enfarinats d'Ibi en una imatge d'arxiu.
Un instant de la famosa batalla dels Enfarinats d'Ibi en una imatge d'arxiu.

L’Ajuntament d’Ibi, en col·laboració amb l’Agrupació Fotogràfica Ibi, AFIBI, convoca el XV Concurs Fotogràfic de les Festes d’Hivern d’Ibi, 2022-2023. Aquest concurs pretén, com a principal objetiu, la promoció de la festa i el foment de la creativitat fotogràfica en tots els seus aspectes sent, per tant, vàlida qualsevol tècnica.

Aquest concurs pretén la promoció de la festa i el foment de la creativitat fotogràfica en tots els seus aspectes, sent per tant vàlida qualsevol tècnica. Hi haurà un premi de 100 € per cada millor fotografía dins de les categories ‘enfarinats’, ‘Ballaors’, ‘Tapats’ i ‘Reis Mags’, a banda de tres premis a col·leccions de fotografíes que alberguen dos dels anteriors apartats, dotats amb 400 € per al primer premi, 200 € per al segón premi i 100€ per al tercer premi.

A més, el nombre de festivitats a fotografiar és de dues. Les fotografies es presentaran abans del 17 de febrer de 2023 en l’Arxiu Municipal d’Ibi i s’haurà d’enviar una còpia digital de les fotografies a l’adreça de correu archivo@ibi.es en format JPG i amb una qualitat de 300 píxels. La resta de detalls es poden consultar en les bases publicades a la web municipal.