Home Agricultura L’Ajuntament d’Alcoi realitza diverses tasques de millora als horts socials de la...

L’Ajuntament d’Alcoi realitza diverses tasques de millora als horts socials de la ciutat davant l’alta demanda i utilitat

441
0
SHARE
Diverses autoritats del govern municipal realtzant una visita a l'hort AIN.
Diverses autoritats del govern municipal realtzant una visita a l'hort AIN.

L’Ajuntament d’Alcoi ha dut a terme distintes actuacions en el projecte d’horts socials al llarg de 2022, realitzant dues línies d’actuació de millora i construcció. La inversió total ha suposat un cost de 18.855,43 euros i ha comptat amb una subvenció de la Diputació d’Alacant de 7.000 euros.

La demanda d’horts socials va en augment i es demostra la seua utilitat tant per a fomentar l’autoconsum com per a les relacions socials entre els usuaris que participen. “La nostra voluntat és continuar en la millora de les instal·lacions d’horts ja existents amb més de 80 parcel·les com la recerca de noves ubicacions per augmentar aquesta dotació”, ha assegurat el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre.

Actuacions dutes a terme

Pel que respecta la millora en els horts existents, s’ha incorporat WC en Zona Nord, Renfe i Batoi i s’ha dut a terme la construcció de la coberta en dos d’aquests horts, tal com ja vam informar. És important destacar que s’ha construït un nou hort social al carrer El Camí amb 6 parcel·les cedides a l’entitat AIN que ja ha pres possessió d’aquestes.