Home Destacats L’Ajuntament d’Onil celebrarà plens ordinaris mensualment

L’Ajuntament d’Onil celebrarà plens ordinaris mensualment

0
SHARE
Imatge d'arxiu d'un plenari a Onil en l'actual legislatura.

Per primera vegada en la història se celebraran plens ordinaris mensualment a Onil gràcies a una proposta feta per Sumem Onil; una decisió que segons han exposat des de la formació colivenca “posa de manifest la importància d’estos com a eines fonamentals de la transparència, i la necessitat de fiscalització a l’equip de govern del PP. No entenem com el PSOE ha votat en contra d’esta proposta.”

A més, remarquen que “aquesta nova freqüència de plens ens ofereix una oportunitat única per millorar la nostra tasca fiscalitzadora com a partit de l’oposició. És a través d’aquests plens que tindrem una visió completa de l’activitat de l’Ajuntament, ja que l’equip de govern tindrà l’obligació de mantindre’ns informades mensualment. Això implica que serem capaces de monitoritzar des de ben a prop les seues accions, i assegurar-nos que totes les decisions preses es realitzen de manera transparent i en benefici de la ciutadania.”

Declaren, a més, des de Sumem Onil que “a partir d’ara, com a membres de l’oposició, tindrem l’oportunitat mensual de plantejar qüestions, expressar el nostre punt de vista sobre la gestió i presentar mocions i precs que seran objecte de debat i votació. Això ens permetrà exercir una oposició constructiva, oferint alternatives i propostes que enriquisquen la presa de decisions i afavorisquen el progrés d’Onil.”

“La celebració de plens ordinaris mensuals és un avanç significatiu en la consolidació d’una democràcia transparent i participativa. Aquesta decisió és el resultat d’una reclamació històrica de les tres forces polítiques que conformen Sumem Onil, i estem orgulloses d’haver-ho aconseguit. Amb este canvi, estem fomentant la rendició de comptes i la responsabilitat de les autoritats locals, posant en valor la veu de l’oposició i assegurant que totes les decisions preses en estos plens estiguen subjectes a una fiscalització rigorosa i necessària. A través d’esta participació activa, estem treballant per aconseguir una gestió municipal més eficient i eficaç, en benefici de tota la ciutadania d’Onil.” conclouen des de Sumem Onil.