Home Alcoi El programa de doctorat en Enginyeria Tèxtil, la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del...

El programa de doctorat en Enginyeria Tèxtil, la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, l’ITM i l’alumne Víctor Atienza, premis del Consell Social de la UPV

425
0
SHARE
Imatge dels premis

Els Premis del Consell Social de la UPV, en la seua XXII edició, han reconegut el talent del millor alumnat i docents de la UPV i han posat en relleu la importància de la col·laboració entre universitats i empreses, així com els projectes d’innovació i investigació.

Pel que respecta al Campus d’Alcoi de la UPV, cuatro són els premis rebuts en aquesta edició:

-Premi al Millor Programa de Doctorat de la UPV: Programa de Doctorat en Enginyeria Tèxtil. Dirigit pel catedràtic en el departament d’enginyeria tèxtil i paperera, Francisco Javier Cases Iborra

– Premi a la Millor Càtedra en la UPV: Càtedra ‘Alcoi, Ciutat del Coneixement’, signada entre la UPV i l’Ajuntament d’Alcoi i dirigida pel doctor, Antonio Giménez. En el lliurament de premis també ha sigut present l’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés; i el director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu.

-Premi al millor alumne del Campus d’Alcoi: Víctor Atienza Soler, del Grau en Enginyeria Mecànica.

-Premi a la Millor Estructura d’Investigació en la UPV: Institut de Tecnologia de Materials, dirigit pel catedràtic, Juan López.

L’esdeveniment s’ha celebrat recentment en el Paranimf de la UPV, al campus de Vera, i ha comptat amb l’assistència del rector, José E. Capilla; la presidenta del Consell Social de la UPV, Mónica Bragado; i la subdelegada del Govern, Raquel Ibáñez.

La presidenta del Consell Social de la Universitat Politècnica de València, Mónica Bragado, ha explicat que aquests guardons són una mirada optimista cap a a el futur: “Celebrem la festa del talent, en la qual participen estudiants emprenedors i preparats, docents innovadors, així com empreses aliades amb la UPV i compromeses amb la ciència i investigació. Sens dubte, la combinació perfecta per a una societat que reclama lideratge en sectors com la ciència, la tecnologia i la medicina, entre altres”.

Bragado també ha enaltit l’esforç i compromís d’alumnat i docents i ha qualificat a la UPV com un far de coneixement i progrés: “La universitat s’ha convertit en un motor de talent que mou a les diferents generacions. Un espai de formació i futur que reuneix persones amb unes mateixes inquietuds: avançar, crear i millorar”. En aquest sentit, la presidenta ha agraït a l’alumnat i docents l’haver contribuït a convertir a la universitat en un centre prestigiós, de referència i estimulant, situant-la com una de les primeres universitats amb major inserció laboral del país i entre les 500 millors universitats del món durant 12 anys consecutius.