Home Alcoi L’Ajuntament enceta el procés per a determinar l’estat d’Alcoi respecte a igualtat...

L’Ajuntament enceta el procés per a determinar l’estat d’Alcoi respecte a igualtat del col·lectiu LGTBI

0
SHARE
Una de les accions per a diagnosticar l'estat de la igualtat en quant al col·lectiu LGTBI realitzada a Alcoi.

Des de la Regidoria de Polítiques LGTBI i Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha iniciat un procés per conéixer la situació de les persones LGTBIQ+ a la ciutat. L’objectiu és poder avaluar quines possibles discriminacions pateixen, tenint en compte tant aspectes socials com institucionals, i així implementar mesures a favor de la igualtat en el futur Pla d’Igualtat municipal.

Dins d’aquest procés de diagnòstic, des del departament dirigit pel Vicealcalde Àlex Cerradelo s’ha preparat un qüestionari online i anònim en què animen a la ciutadania a participar. El regidor ha explicat que en aquesta enquesta, els veïns i veïnes d’Alcoi podran opinar sobre diferents qüestions, com per exemple les seues experiències personals en casos de discriminació cap al col·lectiu LGTBI.

Jornada de treball amb els grups municipals

També dins d’aquest procés de diagnòstic, aquest passat dilluns s’ha celebrat una dinàmica de treball amb tots els grups polítics de la corporació municipal, excepte Vox. En aquesta jornada, els representants polítics han pogut compartir les seues opinions sobre com valoren la situació del col·lectiu a la nostra ciutat.