Home Alcoi Les empreses Erum d’Alcoi i ITC d’Ibi signen un acord estratègic per...

Les empreses Erum d’Alcoi i ITC d’Ibi signen un acord estratègic per a incrementar la seua presència al Marroc

0
SHARE
Responsables de les dos mercantils tanquel l'acord estratègic.

A través d’aquest acord estratègic, ITC Packaging i el Grup Erum treballaran conjuntament en la millora de la presència internacional, l’ampliació de la cartera i el catàleg comercial amb nous productes. ITCErum Packaging permetrà estar més a prop dels clients marroquins gràcies a l’estratègia de proximitat amb què Erum treballa des de fa dècades, això que millora la logística, redueix costos de transport i potencia la sostenibilitat i l’economia circular.

Per part seva, ITC Packaging aportarà a l’acord el seu portfoli i el seu know-how a l’hora de desenvolupar nous conceptes de packaging, innovadors i sostenibles. El nou acord es tradueix en una col·laboració empresarial amb objectius comuns de creixement i expansió, millorant el negoci alhora que es manté la independència jurídica.

En aquest sentit, ITC Packaging és un dels principals fabricants de packaging de plàstic de paret fina d’Europa. Especialitzats en el desenvolupament de envasos per a l’alimentació, també estan presents en sectors com la cosmètica i la neteja de la llar, amb productes com els envasos per a càpsules de detergents. El grup ITC disposa de tres plantes de producció, més de 50 màquines d’injecció i 10 de bufat, amb una facturació de 78 milions d’euros i clients directes a més de 30 països.

Per la seua banda, el Grup Erum aporta la presència a més de 120 mercats, amb plantes de gestió i producció a 22 països. La corporació compta amb divisions d’injecció de plàstic; de tecnologia vial connectada; d’assessoria mediambiental i gestió i tractament de residus; de productes per a la llar; projectes de logística i sostenibilitat; o la filial de productes per a l’automoció. També participan en projectes agrovoltaics. Més de 3.000 empleats formen part de la família Erum, present als cinc continents.

La unió fa la força

Per a Juan Manuel Erum, CEO del Grup ERUM, “aquesta aliança estratègica amb ITC Packaging suposa un enorme pas a la nostra presència internacional, arribant a més clients amb una cartera de productes més diversificada. És un exemple de com la unió de sinergies pot fer-nos més forts”.

Per la seva banda, per a Rafael Valls Serrano, President d’ITC Packaging,aquesta col·laboració ens permetrà internacionalitzar les nostres solucions avançades de packaging d’una manera més competitiva gràcies a la fabricació de proximitat i reforçarà els llaços entre dues companyies obertes a afrontar nous reptes unides”.