Inici Alcoià L’ajuntament ja ha demanat els llibres per a la infància d’Alcoi

L’ajuntament ja ha demanat els llibres per a la infància d’Alcoi

180
0
COMPARTIR

El passat 23 d’Alcoi l’ajuntament d’Alcoi va dur endavant una iniciativa per regalar un llibre a cada infant de la ciutat que ho demanara. Ara des del consistori s’ha encarregat un total de 26 lots per autors i edats a les 11 llibreries locals que estaven previstes que participaren en el Dia del Llibre de la nostra ciutat. S’ha hagut d’esperar que els establiments pogueren obrir. Es farà una inversió de més 17.000 euros.
Està previst que tarden al voltant de quinze dies en arribar els 3.000 llibres, després s’ha de deixar una quarantena de 7 dies abans de començar a ensobrar, una vegada passe aquest termini es farà l’enviament.
Recordem que la iniciativa pretenia regalar un llibre o un conte per a tota la infància de la ciutat, en concret per als que tenen de quatre als dotze anys. Es va obrir un formulari per a fer les peticions que gràcies al Consell de Cultura és va poder ampliar fins als 3.000 exemplars a repartir. El formulari es va acabar de completar el passat divendres, dia 30 d’abril.
«En el moment que han pogut obrir totes les llibreries, hem demanat els llibres. Per a l’ajuntament d’Alcoi la infància és una part de la població molt important i pensant en ells en una època tan delicada realitzarem aquests obsequis perquè puguen descobrir noves aventures a través de la literatura. Amb aquesta iniciativa a més intentem reactivar l’economia local, ja que tots els llibres són d’autors del municipi i estan comprats en 11 llibreries d’Alcoi», ha indicat el regidor de Cultura, Raül Llopis.