Home Alcoi L’Ajuntament municipalitza l’Escola de Teatre d’Alcoi

L’Ajuntament municipalitza l’Escola de Teatre d’Alcoi

644
0
SHARE

Els canvis de la nova Llei de Contractació van provocar diferents problemes per a contractar per part, entre altres, de les administracions públiques. Alguns dels serveis que es prestaven a la ciutats com Alcoi van haver de modificar el seu sistema de contractació, entre ells la llavors recentment creada Escola de Teatre de la ciutat, on desenes de joves aprenen l’art d’interpretar, amb gran seguiment a la població.

Una empresa especialtizada gestionava aquesta escola durant el darrer any, tenint la possiblitat de renovar la contracta si així ho demanava. Però aquest fet no s’ha produït, pel que l’Ajutament ha pres la decisió de gestionar de forma directa l’escola. La prioritat de l’Àrea de Cultura era que aquest servei no es perdera, al temps que amb la municipalització de l’escola s’eviten tràmits com el fet d’haver d’adjudicar anualment aquest servei.

Amb la gestió pública de l’Escola de Teatre d’Alcoi s’aconsegueix que els alumnes puguen començar el curs en temps i forma. Ara s’obri el termini per que els professionals de la interpretació opten a una plaça en l’escola teatral alcoiana, abans de que els alumnes comencen les classes el proper mes d’octubre.