Inici Alcoi Més de 400 assistents al Congrès Nacional d’Estadística celebrat al Campus d’Alcoi...

Més de 400 assistents al Congrès Nacional d’Estadística celebrat al Campus d’Alcoi de la UPV

298
0
COMPARTIR

La passada setmana ha estat plena d’activitat al Campus d’Alcoi de la UPV, que ha acollit la XXXVIII edició del Congrès Nacional d’Estadística i Investigació Operativa. Més de 400 professionals, tant nacionals com provinents de països com Estats Units, Alemanya, Itàlia o altres de Sudamèrica han tingut presència en una activitat que ha abordat camps com l’estadística operativa i pública.

L’agenda del congrès s’ha organitzat en torn a diferents xerrades i ponències d’experts per a un congrès que, habitualment, sempre es celebrava en una capital de província. Un fet que deixa constància de la importància creixent que va sumant la capital de l’Alcoià en l’àmbit acadèmic.

Durant el congrès, que s’ha celebrat entre el 3 i el 6 setembre, la ciutat ha obtingut una bona repercussió econòmica, L’elevada xifra de participants ha omplert hotels i apartaments a la ciutat dels ponts, i inclús s’han ocupat habitacions en hotels en l’entorn d’Alcoi. A més, els participants han pogut conèixer de prop les costums i tradicions alcoianes, incloent els Moros i Cristians o el Parc Natural de la Font Roja.