Home Destacats L’Ajuntament programa esport i diversió telemàtica per a portar millor l’autoconfinament a...

L’Ajuntament programa esport i diversió telemàtica per a portar millor l’autoconfinament a Ibi

565
0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi ha organitzat activitats alternatives perquè la ciutadania aprofite el temps a casa que, davant la crítica situació de la crisi sanitària, ha de tornar a passar la ciutadania a mode d’autoconfinament. La Regidoria d’Esports ha estat confeccionant un programa perquè les famílies amb nens a casa tinguin un moment d’oci i entreteniment a la llar que els faça mantenir-se actius i en forma i, a més, puguen viure un moment familiar divertit.

La varietat de la programació farà que les famílies puguen practicar durant les dues pròximes setmanes diferents acticvidades lúdiques a través dels vídeos que l’Ajuntament i la Regidoria d’Esports posaran a disposició de la ciutadania en les seves xarxes socials oficials a l’hora que es marca en cadascuna d’elles.

D’aquesta manera, aquest mateix divendres 22 de gener, a les 18.00h, hi haurà vídeo de sessió de relaxació impartit pel professor municipal d’Arts Marcials, Juan Antonio Blanco. Dissabte, 23 de gener, a les 17.00h, Marcais oferirà una activitat esportiva familiar molt especial de la mà del seu director Nacho Marco. Diumenge, 24 de gener, els tècnics esportius Emilio Molina i Aitor Antequera proposaran el Joc de l’Oca en Família, a les 11.00h. El següent cap de setmana començarà el divendres, 29 de gener amb la xerrada esportiva ‘Motivació vs Covid’, amb el coach esportiu Miguel Ángel Cayuela. El dissabte 30, a les 17.00h, les famílies podran fer una activitat d’Orientació a casa amb CEAM Orientació. I diumenge 31, doble activitat: d’una banda, a les 11.00h, Marcais tornarà a proposar una activitat esportiva familiar i a les 17.00h hi haurà sessió d’estiraments amb el professor d’Arts Marcials Juan Antonio Blanco.

Les activitats s’han proposat totes per al cap de setmana, ja que són dies en què frena l’activitat diària i es dóna pas a moments d’oci que el Consistori iberutproposa que es passen tranquil·lament a casa, en família, en parella o sols, realitzant activitats saludables física i psicològicament.

Pepe Palau, Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ibi, comenta que “sabem el que pot suposar en aquests moments per a la població, a nivell físic i psicològic, un autoconfinamiento com el que es recomana realitzar, però és molt important que ara, fins i tot més que mai, ens quedem a casa per doblegar aquesta corba de contagis que no deixa de créixer. La millor manera d’estar a casa és mantenir-se actiu i ocupat, intentant alliberar la ment de tot el que ens envolta, encara que sigui per uns instants, i gaudir d’estar a casa amb els nostres convivents. Esperem que aquests vídeos que oferim siguen ben acollits per tots i totes i suposen un al·licient més per estar positius i amb força i afrontar millor la situació al costat dels més menuts”.