Home Alcoi L’Ajuntament ultima els tràmits per licitar les obres de l’Andreu Sempere

L’Ajuntament ultima els tràmits per licitar les obres de l’Andreu Sempere

137
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi està treballant intensament, des del minut zero, en la remodelació de l’IES Andreu Sempere, amb tres departaments implicats com són el d’Educació, Arquitectura i Contractació.

Actualment, i després de l’adjudicació de la redacció del projecte, des del consistori s’està treballant en la seua concreció amb l’equip redactor, però també involucrant a l’equip directiu i comunitat educativa, perquè s’entén que eixa és la millor manera per garantir l’èxit del projecte.

S’han fet molts canvis i ajustos, que van culminar en la presentació del projecte definitiu en gener d’aquest any i que els tècnics municipals han estat validant, revisant i adequant per a poder-lo aprovar i poder posar en marxa la licitació durant aquest mes amb les màximes garanties. El període de licitació, tal com marquen els terminis legals pot durar prop dels quatre mesos, si no hi ha cap incidència en el mateix.

L’Escola Oficial d’Idiomes mantindrà la seua docència de vesprada i l’Institut Andreu Sempere de matí.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi es facilitarà el transport des del barri d’Horta Major, fins a la nova ubicació temporal per garantir els desplaçaments, per als que ho necessiten. El pas a aquesta nova ubicació es produirà quan s’assenyale el començament de les obres, després de l’adjudicació.

Cal recordar que la ubicació dels alumnats del centre durant les obres és competència integra de la Conselleria d’Educació. L’Ajuntament d’Alcoi ha de facilitar l’espai i així ho ha fet, extralimitant-se en les seues funcions i buscant aquest espai de l’EOI per a ESO.

Una qüestió pendent de resoldre és la ubicació dels alumnes de Batxillerat en espais construïts. L’Ajuntament no disposa d’alternativa, per tant ha de ser la Conselleria d’Educació la que licite i contracte les aules prefabricades, que es podrien col·locar perfectament al pati de l’EOI, per compartir ubicació amb l’ESO. El regidor d’Educació explica que s’està a l’espera de notícies per part de la Conselleria per donar solució a aquest tema i poder tancar la ubicació dels alumnes durant les obres.