Home Foia de Castalla Inici del pla de formació de l’hostaleria i el comerç a Ibi

Inici del pla de formació de l’hostaleria i el comerç a Ibi

252
0
SHARE

Les regidories de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Ibi inicien un pla de formació l’objectiu de la qual és el d’oferir a l’hostaleria i el comerç local cursos i tallers per al seu desenvolupament professional.

La primera sessió formativa, amb un total de 60 persones inscrites, va tenir lloc dilluns passat 10 de maig amb el curs-taller de Whatsapp Business, realitzat en format webinar i impartit per la consultora Vedat Consulting SL., i el principal objectiu del qual va ser el de saber utilitzar l’estratègia de Whatsapp com a màrqueting per als seus negocis, així com conèixer el potencial d’aquesta ferramenta per a connectar més i millor amb els clients.

Rubén Barea, tinent d’alcalde delegat de Turisme declara que “és important proporcionar al nostre sector la formació adequada que pugua ajudar-los a utilitzar ferramentes que milloren la seua competitivitat i que els permeten adaptar-se a les noves formes de consum que tots utilitzem cada vegada més. Apostem fermament per això i, per això mateix, hem posat en marxa aquest pla de formació ajunto la regidoria de Comerç”.

De la mateixa manera, Pilar Herráiz, regidor de Comerç afegix que “tenim un teixit comercial a Ibi que és exemple en tots els fòrums formatius, per la seua alta participació i per l’interès demostrat per a continuar aprenent per a millorar la qualitat dels seus serveis. Estem molt orgullosos d’aquest caràcter actiu que tenim a Ibi i seguirem en aquesta línia, recollint les seues necessitats formatives i facilitant-los la manera de cobrir-les”.