Home Alcoi L’Alcalde d’Alcoi desmenteix que s’haja saltat el tancament perimetral afirmant que en...

L’Alcalde d’Alcoi desmenteix que s’haja saltat el tancament perimetral afirmant que en l’actualitat es troba residint a Penàguila.

427
0
SHARE

Després d’una publicació, d’ahir dissabte, en les xarxes socials i que geolocalitzaven a l’Alcalde d’Alcoi a Penàguila, Toni Francés ha assegurat que no s’ha saltat el tancament perimetral, ja que es troba residint a la casa familiar que té en el xicotet municipi des de fa diversos dies. Concretament es va traslladar després de la finalització de l’anterior tancament perimetral.

Hui diumenge, les xarxes socials i sobretot el Partit Popular, han mostrat el seu desacord amb què el primer edil estiguera fora d’Alcoi, saltant-se el tancament perimetral, i que acudira hui a presidir la Missa del Jesuset del Miracle.

Des del Partit Socialista han enviat un comunicat en el qual expliquen que Francés passa algunes èpoques de l’any a Penàguila i que a causa de la Covid-19 i qüestions familiars, ha anticipat la seua estada en aquesta residència i que fa uns deu dies que es troba en ella. La nota continua apuntant que el divendres, abans d’iniciar-se l’horari de tancament perimetral, es va desplaçar a la seua casa i que ha tornat hui diumenge per a assistir a la Missa del Jesuset del Miracle, complint així amb la seua activitat laboral.