Home Alcoi L’Alcoyano suma tres punts més a l’imposar-se a l’Eivissa 0-1

L’Alcoyano suma tres punts més a l’imposar-se a l’Eivissa 0-1

452
0
SHARE

El Club Deportivo Alcoyano ha sumat al partit d’aquest diumenge tres punts més després d’aconseguir una victoria molt treballada davant l’Eivissa on s’ha imposat 0-1.

Aquesta nova victoria dels d’Alcoi reforça l’optimisme a la plantilla i l’afició. Amb aquests valuosos 3 punts, els de Parras aconseguixen la segona possició en la classificació, en aquests llocs de privilegi que donen dret a la PRO.

El Deportivo Alcoyano ha utilitzat un joc molt seriós i ha tirat d’ofici i paciència per resistir les ofensives del que havia estat fins ara líder imbatut Eivissa. De nou solidesa defensiva, rapidesa en el servei de pilota des de darrere i seguretat en els metres finals, amb Mourad i Jona junts a la davantera.

La primera part no ha deixat opcions massa clares per part dels dos equips. Però podriem destacar l’ocasió de Juanan, qui ha disparat alt després de la jugada d’Alberto Rubio.

A la segona meitat del partit, els locals han eixit al camp a per totes i ha arribat a tancar a l’Alcoiano en la seua àrea. El vent ha estat un gran protagonista de l’encontre, fet que dificultava el joc entre els equips però, amb molt de treball, els blanc i blaus han aconseguit desfer la pressió dels d’Eivissa.

Ha estat al minut 80 quan Ángel López ha marcat l’únic gol del partit, un fet que ha permés sumar tres punts més als visitants.

En el capítol dels canvis de l’Alcoyano, Diakité, Solbes, Juli, Raíllo i Moltó, van entrar per reemplaçar Jony, Primi, Rubio, Jona i Daoudi. L’àrbitre va mostrar quatre targetes grogues, dues d’elles a l’Eivissa (Pardo i Rubén) i dos a l’Alcoyano (Primi i Raúl).

La propera jornada el Deportivo Alcoyano buscarà tres punts més enfront al Villareal B.