Home Biar L’aparició d’un brot amb 10 positius per Covid19 entre joves obliga a...

L’aparició d’un brot amb 10 positius per Covid19 entre joves obliga a cancel·lar la programació cultural de Biar durant 15 dies

1295
0
SHARE

Els serveis sanitaris de Biar han detectat durant aquesta setmana l’aparició d’un brot de coronavirus amb al menys 10 contagiats a la localitat. Tots ells són joves, el col·lectiu poblacional que encara no ha rebut cap dosi de la vacuna contra la Covid19. També es tracta de persones que, teòricament, pateixen símptomes menys greus degut a la malaltia, i de fet els 10 positius registren símptomes lleus. En un primer moment es parlava de l’escoleta d’estiu o de l’hostaleria com a origen del brot, cosa que ha sigut descartada per la pròpia Alcaldessa, Magdalena Martínez.

Aquest fet ha provocat que l’Ajutament de Biar haja pres cartes en l’assumpte. La primera mesura ha sigut cancel·lar durant les properes 2 setmanes la programació cultural i d’oci que estava prevista fins a mitjans de mes a la població. Paral·lelament, des del Consistori han apel·lat a la prudència per part d’uns veïns als quals se’ls recomana seguir estrictament les mesures de seguretat contra el virus.

L’Ajuntament ha llançat un missatge de tranquilitat a la població, però també un prec especialment dirigit cap als joves biaruts per a que mantinguen la distància social i especial cura amb les festes aquest estiu.